Medlemmer

Emil Hansen & Søn

Adresse Skallegårdsvej 6B
4700 Næstved
Telefon 55 72 17 23
Branche VVS
Hjemmeside http://www.emil-hansen.dk/
Kontaktperson Michael Grebert
Titel Ejer
Mobil 61 14 62 26
E-mail mhg@emil-hansen.dk

Virksomhedspræsentation


Velkommen til Emil Hansen & Søn A/S - Autoriseret VVS installatør i Næstved – viden er vores værktøj
Et af Næstveds mest respekterede VVS-firmaer med mange år i branchen
I 1972 overtog sønnen Jesper, og fra små lokaler i Jernbanegade voksede firmaet sig stort og rykkede i 1988 ud til Holsted Park, og senest i 2013 flyttede firmaet til Skallegårdsvej 6B hvor man i dag har værksted, lager og kontor. I maj 2008 overtog Michael og Mette Grebart firmaet. Michael kendte i forvejen Emil Hansen & Søn indefra, idet han som lærling i 1986 og flere år som svend og senere som overmontør arbejdede i firmaet. Inden overtagelsen havde han arbejdet bl.a. som selvstændig autoriseret VVS-installatør og som leder af en stor vandforsyning. Mette er kontoruddannet i 1990 og har gennem årene som selvstændig oparbejdet et bredt all-round kendskab inden for VVS-branchen. Og det er i et tæt parløb de i dag sammen både konsoliderer firmaet og videreudvikler det.

22 medarbejdere der løser alle opgaver inden for VVS branchen
Firmaet har 18 medarbejdere med vidt spændende viden, erfaringer og kompetencer. Det betyder, at man kan løse enhver VVS-opgave – både når der er behov for det gamle blikkenslagerhåndværk ved f.eks. kvistinddækninger, skifertage, gammeldags drueknæ og kobberarbejde, eller når det handler om sol- og jordvarme, industri- og procesanlæg, certifikatsvejsning og andre moderne VVS-opgaver. Emil Hansen & Søn dækker hele spektret.

Både privat og erhvervskunder
Kundekredsen er ligeledes meget bred. Fra private der skal have nyt badeværelse over boligselskaber og kommunen til Den Gamle Garderhusar Kaserne og Næstved Sygehus m.fl. Størstedelen af dem kommer fra Næstved og omegn, men Emil Hansen & Søn udfører også masser af tag- og renovationsarbejder i f.eks. Københavnsområdet. Firmaet kan matche større, længevarende opgaver, men har samtidig altid medarbejdere klar til at rykke ud til service- og hasteopgaver. Alt sammen er det med til at fastholde Emil Hansen & Søns ry for kvalitet, service og fleksibilitet.