Medlemmer

10NI Bolig

Adresse Kjærvej 19
4700 Næstved
Telefon 22 16 59 49
Branche Ejendomsmægler
Hjemmeside http://www.10nibolig.dk/
Kontaktperson Tine Lydolph Nielsen
Titel Ejendomsmægler
Mobil 22 16 59 49
E-mail mail@10nibolig.dk

Virksomhedspræsentation


10NI Bolig er en engageret og selvstændig ejendomsmægler i Næstved. 10NI Bolig er en af de få ejendomshandlere i Næstved ikke er en del af en kæde men netop en selvstændig ejendomshandler.

At få en ejendomsmægler til at sælge sin bolig beror på tillid, men det handler også om temperament og kemi, når man skal vælge blandt mæglere i Næstved.

10NI Bolig har særlig fokus på den personlige handel og en handel hos mig er en totalhandel. Det betyder for dig, at jeg tager mig af din sag helt fra den første indledende vurdering og frem til nøglen bliver overdraget til køberen og sagen afsluttes. Jeg deltager derfor også i alle fremvisninger af din bolig.

Nogle boliger er lettere at sælge end andre og hos 10NI Bolig afhænger salæret af opgaven og ikke af boligens pris. Med den personlige tilgang til bolighandler og et stort lokalkendskab i Næstved by og omegn er 10NI Bolig en professionel og smidig mægler i Næstved. Vil du have en lokal mægler, der brænder for at sælge DIN bolig, så vælg 10NI Bolig.

Venlig hilsen

Tine Lydolph Nielsen

Statsaut. ejendomsmægler

& valuar, ba. jur., MDE