Warning: include_once(/customers/4/5/0/b1network.dk/httpd.www/wp-content/plugins/profile-builder-pro/add-ons-advanced/file-restriction/index.php): Failed to open stream: No such file or directory in /customers/4/5/0/b1network.dk/httpd.www/wp-content/plugins/profile-builder/index.php on line 158 Warning: include_once(): Failed opening '/customers/4/5/0/b1network.dk/httpd.www/wp-content/plugins/profile-builder-pro/add-ons-advanced/file-restriction/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/4/5/0/b1network.dk/httpd.www/wp-content/plugins/profile-builder/index.php on line 158 Hvad er B1Network | B1Network.dk

Hvad er B1Network

Prøv et effektivt og professionelt netværk der virker

Fordi.....

  • 80% af alle nye kunder kommer via en relation?
  • at kun 20% kommer fra opsøgende salg?
  • at dit eget personlige netværk består af af min. 25 meget tætte forretningsrelationer og min. 250 generelle relationer?
  • at alle former for forretning handler om tillid og kemi?
  • at du ved at give referencer, også selv vil modtage referencer
  • at du i et netværk kommer til at kende netværkets medlemmerbedre end du kender dine bedste kunder?

Det kan være et hårdt arbejde at skaffe nye kunder
Det er både hårdt og resourcekrævende at opdyrke nye markeder og skaffe nye forbindelser, nye kunder eller et godt netværk af leverandører og forretningsforbindelser.

B1Networks tilbyder en effektiv og målrettet hjælp til nye forbindelser gennem Business to Business netværk.

Et koncept der både øger og udvikler dine muligheder for komme i kontakt med netopden branche, kunde eller leverandør, du har i kikkerten.

B1Networks medlemmer mødes i Kompagnihuset, Næstved hver 14. dag, om morgenen kl. 7:00 til 8:30 til et morgenmåltid, så det ikke forstyrrer den daglige rutine.