Medlemmer

DOBA Rådgivning

Adresse Skovvænget 17, Lov
4700 Næstved
Telefon 30 22 48 90
Branche "Medierådgivning, Online Markedsføring, Hjemmesider m.v.
Hjemmeside https://www.doba-raadgivning.dk/
Kontaktperson Dorthe Bastue
Titel Indehaver
Mobil 30 22 48 90
E-mail db@doba-raadgivning.dk

Virksomhedspræsentation


Syntes du at markedsføring er en jungle?

Har I god effekt af jeres annonce kroner?
Er jeres virksomhed synlig og repræsenteret de ”rette” steder på nettet?
Er de mange opkald og produkter fra div. medieudbydere uigennemskuelige?
Og får I fulgt op på, om købt annoncering er effektueret og stemmer overens med fakturaen?
Dette er blot NOGLE af de spørgsmål, de fleste virksomheder tit stiller sig selv – da der er mange aspekter i det at markedsfører sig, så man får størst mulige synlighed og udbytte af sine annonce kroner.

Mine kunder har alle den opfattelse, at de har sparet tid, fået flere henvendelser fra nye kunder, og har derved øget deres omsætning. Derud over har de fleste endda sparet penge på deres annoncering (da de i dag kun bruger penge de ”rette” steder – til ”rette” pris).

De har også fået ro i maven”og er fri for den irritation/byrde, det har været for dem i mange år – men har også fået sikkerheden i, at de IKKE får sagt ja til noget forkert, der ikke giver det forventede udbytte – og heller ikke får indgået forskellige bindende aftaler.

Jeg har gennem de sidste 12 år erhvervet stor erfaring og indgående kendskab til mediebranchen, via mine forskellige jobs i branchen. Derud over har jeg sort kendskab til eksponering på internettet og diverse platforme, samt en bred viden om ALT online og offline markedsføring, hjemmesider, SEO optimering, Facebook annoncering m.v.

Så lad DOBA Rådgivning hjælpe med jeres markedsføring - så I kan koncentrere jer om det I er gode til…

Få et uforpligtende og gratis ”medietjek” besøg – med gennemgang af jeres nuværende markedsføring, få vurdering af muligheden for forbedring og evt. besparelse – og få en professionel ekstern medarbejder til at varetage alle opgaver omkring jeres markedsføring.