Medlemmer

Anja Blom Boligrådgivning ApS

Adresse Appenæs Bygade 113A
4700 Næstved
Telefon 61 20 40 08
Branche Boligrådgivning
Hjemmeside https://www.anjablom.dk/
Kontaktperson Anja Cordes Blom
Titel Ejer
Mobil 61 20 40 08
E-mail mail@anjablom.dk

Virksomhedspræsentation


“Hej, Jeg hedder Anja Blom og jeg rådgiver både købere og sælgere i forbindelse med køb/salg af fast ejendom i hele Danmark. Siden 1996 har jeg rådgivet kunder - Først som bankrådgiver og siden 2005 som ejendomsmægler og valuar.

Jeg har været involveret i +1000 handler og har derved stor ekspertise i, hvad der er brug for af vide, samt hvad man bør tænke over i forbindelse med køb/salg af bolig.

Jeg hjælper med både deltagelse i fremvisning, forhandling af pris, køberrådgivning, personligt møde, gennemgang af dokumenter, skøde samt refusionsopgørelse.

Skal du sælge, hjælper jeg med en uvildig vurdering, gennemgang af formidlingsaftale samt salgsbudget og kommer med vejlening til hele salget inkl. tekst, billeder m.m.

 

Da jeg har siddet på den anden side af skrivebordet og hjulpet sælgerne i rigtig mange år og rigtig mange handler - Ved jeg lige præcis hvad der skal kigges efter og tjekkes, når alle de mange dokumenter kommer fra ejendomsmægleren. Dvs du er fuldstændig sikker på, at når jeg har været det hele igennem, så har vi styr på hvad der mangler, ikke er registreret, er ulovligt eller bare ikke er som det skal være og du kan sove trygt og roligt.

For rigtig mange mennesker er det en jungle at finde hoved og hale i alle de oplysninger, lovkrav, faldgrupper etc., der er i forbindelse med en bolighandel. Her hjælper jeg dig med at få et overblik og holde dig i hånden igennem en tryg og sikker bolighandel.

Jeg giver dig en ærlig og uvildig rådgivning af den bolig du ønsker at købe eller sælge, og det bedste er, at du sparer advokaten.

 

Boligrådgivning køb & salg - Anja Blom er det bedste valg - Så ring til mig på tlf. 61204008 - Så skal jeg nok hjælpe dig igennem det hele.

 

Mange hilsner

____________”_______________

Anja Cordes Blom

Indehaver

Ejendomsmægler, Valuar MDE

DE godkendt købermægler

anjablom.dk

 

Anja Blom Boligrådgivning ApS

CVR: 39353830